10x een Origineel cadeau voor iemand die gaat emigreren

In deze categorie hebben we typisch Nederlandse producten verzameld die geweldig zijn om cadeau te doen aan vrienden uit het buitenland maar ook zeker aan vrienden die gaan emigreren naar het buitenland. Je vind hier een aantal heerlijke cadeaus die je mee kan geven aan je vrienden (of kan opsturen). Ook vind je een aantal handige cadeaus die juist perfect geschikt zijn voor jouw buitenlandse vrienden. Kortom, een lekkere lijst met prachtige Nederlandse souvenirs die super leuk zijn om cadeau te geven.

Gaan jouw vrienden naar het buitenland? Dan is de etherische olie van Bali Essentials misschien wel het perfecte geschenk. 

Met deze leuke Hollandse ovenhandschoenen heb jij een perfect cadeau voor buitenlandse vrienden. Het is een praktisch cadeau maar tegelijkertijd leer je je buitenlandse vrienden kennis maken met oer hollandsche cultuur. 

Dit is een typisch Nederlands cadeau wat harstikke leuk is om te geven aan vrienden die naar het buitenland gaan verhuizen. Iedereen kent het wel, je bent in het buitenland en mist jouw heerlijke broodje met pindakaas of hagelslag. Je zoekt je een slag in het rond maar het is niet te krijgen. Jouw vrienden die naar het buitenland zijn verhuisd maken dit ongetwijfeld ook mee. Door ze af en toe een heerlijke pot pindakaas te sturen weet jij zeker dat ze alles hebben wat hun hartje begeert. 

Heb jij een vriend uit het buitenland waarvoor je een leuk cadeau zoekt? Dan zijn deze boxershorts van Delfts Blauw misschien wel perfect voor jou! Iedere man is blij met een paar nieuwe boxershorts. Al helemaal als hier de veel Nederlandse plaatjes op staan. 

Of je nou buitenland bent of Nederlands. Iedereen kent ze wel; De oer hollandsche klompen. Met deze lekkere klomp sloffen geef jij een perfect cadeau aan jouw vrienden uit het buitenland. Deze sloffen zijn perfect geschikt om te dragen in de avond en ze zijn ook nog eens grappig! 

Dit is een perfect cadeau voor iemand die je kent die gaat emigreren. In deze handige journal kan diegene haar avonturen in het buitenland op schrijven zodat ze niet snel vergeten worden. 

De meeste van jullie zullen ze wel herkennen. Vroeger kreeg je deze typisch Amsterdamse grachtenpandjes als je naar het buitenland vloog met KLM. Tegenwoordig krijg je ze alleen nog maar als je in de business class vliegt. Wat veel mensen alleen niet weten is dat je deze leuke grachtenpandjes ook gewoon online kan bestellen. Helaas zijn deze niet gevuld met alcohol. Hoe leuk is dit cadeau voor vrienden die gaan emigreren naar het buitenland? Zo zullen ze altijd blijven denken aan het mooie Nederland. 

Dit cadeau is zowel geschikt voor buitenlandse vrienden in Nederland of voor vrienden die naar het buitenland gaan emigreren. Deze canvas schilderij past door haar stijlvolle en donkere kleuren bij iedere inrichting. Ook is het een handig cadeau voor diegene die de weg in Amsterdam nog niet zo goed uit hun hoofd kennen. 

Een Nederlandser cadeau ga je moeilijk vinden op het internet. Deze klassieke snoeppot gevuld met lekkere dropjes is het perfecte cadeau voor vrienden die naar het buitenland gaan verhuizen of daar al een tijdje wonen. Het enige nadeel is dat de pot net ietsjes te groot is om in de koffer te stoppen. Ook is dit cadeau helemaal geschikt om te geven aan vrienden die juist naar Nederland zijn verhuisd. Op deze manier laren zij het lekkerste Nederlandse snoepgoed kennen. 

Iedereen is er dol op! De lekkerste stroopwafels van Nederlandse bodem. Dit cadeau s perfect om op te sturen naar vrienden in het buitenland of te geven aan vrienden die juist in Nederland zijn komen wonen. Het handige van dit cadeau is dat als de stroopwafels opgegeten zijn, de stijlvolle blikken bewaard kunnen worden om andere dingen in op te slaan. hartstikke zonde toch om deze mooie blikken weg te gooien?

Cadeaus voor vrienden uit het buitenland

Heb jij vrienden uit het buitenland die naar Nederland verhuizen? Dan staan hierboven een aantal leuke cadeaus die je kan geven aan hun. Zodra mensen naar Nederland verhuizen is het altijd leuk om hun op speelse wijze de Nederlandse cultuur te leren. Een goede manier om dit te doen is door ze kennis te lasten maken met onze eet gewoontes.  Ook kan je hun hier thuis laten voelen door ze een mooi boek of schilderij over Nederland te geven. 

Origineel cadeau voor iemand die gaat emigreren

Heb jij juist vrienden in je vriendenkring die gaan verhuizen naar het buitenland? Dan is het ook leuk om ze een typisch Nederland cadeau mee te geven voor ze aan hun grote avontuur beginnen. Het is wel handig om van te voren te bedenken of ze met het vliegtuig reizen of met de auto. Niet elk van bovenstaande cadeaus is namelijk gemakkelijk te vervoeren.