Cadeau voor advocaat

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau om aan je vriend of vriendin te geven die advocaat is? Dan maken wij het leven voor jou een stuk makkelijker! Wij hebben de 10 beste cadeaus voor een advocaat op een rijtje gezet zodat jij niet uren meer hoeft te zoeken op het internet! 

Advocaten zijn enkele van de belangrijkste mensen in onze samenleving. Zij helpen ons door het rechtssysteem te navigeren en onze rechten te beschermen. Als je een advocaat in je leven hebt, wil je misschien je waardering tonen door hem een geschenk te geven. Maar wat moet je ze geven? Hier zijn tien goede cadeau-ideeën voor advocaten. Veel van de cadeaus in deze lijst zijn ook geschikt voor rechtenstudenten of als cadeau voor beëdiging advocaat.

Table of Contents

44,-

Dit is het perfecte cadeau voor de beediging van een advocaat. Uiteraard wil hij graag zijn certificaat tentoonstellen op een prominente plek in huis. 

130,-

Als je net in begint in de advocatuur wil je natuurlijk niet met je studenten rugzak aankomen lopen bij je nieuwe kantoor. Deze chique laptop tas past perfect bij iedere outfit en geeft je een nette uitstraling

47,-

Als advocaat breng je lange uren door aan een bureau en wil de workout er nog wel eens tussendoor schieten. Hier hebben wij een perfecte oplossing voor genaamd de bureaufiets. Terwijl jij aan het werk bent kan je alsnog je dagelijkse dosis beweging krijgen!

99,-

Een advocaat verdient uiteraard een lekker plek om te werken. Met deze luxe muismat maak je de thuiswerkplek of kantoorplek net iets fijner! Kortom, een goed geschikt cadeau voor een advocaat.

22,-

Dit pennenbakje van Goodman Wallstreet is een echt multifunctionele bureau organizer. Als advocaat maak je veel uren achter je bureau dus is het wel zo fijn als alles goed georganiseerd is. 

25,-

Maak de blits op kantoor of een werkborrel met deze mooie stropdas set. De complete stropdas set bestaat uit een stropdas, vlinderdas en pochette. Een mooie das mag niet in de kast van een advocaat ontbreken.

45,-

Advocaten hebben een kantoorbaan en maken dagelijks veel aantekeningen. Voor een advocaat is dit het perfecte cadeau dat lang mee gaat. Zodra het schrift is volgeschreven haal je hem uit de leren kaft en kan je er een nieuw schrift in stoppen.

35,-

Twee nette riemen die een advocaat dagelijks kan dragen. De riemen matchen perfect bij een pak maar een bij een casual outfit. Kortom, dit accessoire mag niet in de kast van een advocaat ontbreken.

35,-

Nooit meer last van alle draden aansluiten op je laptop voordat je de dag begint! Met dit handige docking station heb jij je laptop binnen no-time aangesloten.

35,-

Een tweetal goede pennen mag nooit op het bureau van een advocaat ontbreken. Handig om aantekeningen mee te maken en het geeft een serieuze uitstraling.

Wat is het perfecte cadeau voor een advocaat?

Het is vaak erg lastig om een geschikt cadeau te vinden voor een advocaat, of voor de beëdiging van een advocaat. Advocaten zijn mensen die het vaak druk hebben dus de beste cadeaus zijn degene die tijd besparen of hun leven net ietsjes makkelijker maken. Of de advocaat in jouw leven nu juist ontspanning of motivatie nodig heeft, wij hebben de 10 beste cadeaus op ee rijtje gezet