Geneeskunde cadeau

Heb jij iemand in jouw leven die bezig is met een studie geneeskunde of inmiddels al een dokter of arts is? Dan hebben wij de beste cadeaus die jij aan hem of haar kan geven in kaart gebracht. Het geven van een cadeau aan je dokter of huisarts is een geweldige manier om waardering voor hun zorg te tonen. Veel artsen zeggen dat ze met een simpel bedankbriefje al genoeg waardering krijgen voor hun vak maar het is toch leuk om iets anders te geven! Een leuk cadeau voor je arts kan iets eenvoudigs zijn als een kaart of bloemen, of juist iets meer persoonlijks zoals een boek of een sieraad. Wij hebben een aantal van onze leukste cadeaus voor een arts op een rijtje gezet! 

Onze beste geneeskunde cadeaus

15,-

De trial set van The Ritual of Ayurveda is de perfecte kennismaking met de producten van Rituals. Het is een ideaal geschenk voor doktoren of geneeskunde studenten. omdat het drie van de bestsellers van het merk combineert: shower foam, bodycrème en bodyscrub. 

56,-

Wat is er beter dan een voetenmassage wanneer je een hele dag patiënten over de vloer hebt gehad? Een trigger point massage is speciaal ontworpen om te werken op gespannen spieren en zorgen voor een intense maar ontspannende ervaring. 

15,-

Omdat artsen tussen de diensten door voortdurend hun handen wassen, helpt een rijke handcrème om ruwe handen te hydrateren. Meerdere artsen hebben aangegeven vaak last te hebben van droge handen aangezien zij vaak met strakke handschoenen aan hun werk verrichten. Kortom, een mooi medisch cadeau voor je dokter, arts of huisarts

56,-

Het beste cadeau voor een arts en alle collega’s! Door de geur van vers gepopte popcorn zal de wachtkamer in de huisartsen praktijk heerlijk ruiken. Dit is ook het perfecte cadeau om bange kinderen in de wachtruimte gerust te stellen.

85,-

Een van de beste cadeaus die je aan een arts in opleiding of aan een net afgestuurde arts kan geven is een mooi koffiezet apparaat! Een perfect cadeau voor als de toekomstige arts moet studeren tot in de late uurtjes.

9,-

De verhalen in Die ene patiënt bieden een aangrijpende en leerzame inkijk in de ziel en de gedachtewereld van onze zorgverleners, en laten zien welke belangrijke lessen zij van hun patiënten leerden. Een geschikt cadeau voor een arts in opleiding.

20,-

Als dokter of arts in opleinding mag een goede pen uiteraard niet ontbreken in je medische set! 

40,-

Na een lange dag werken in het ziekenhuis of in de praktijk is er niets zo lekker als op de bank ploffen met een goed glas wijn en een goede film. Dit heerlijke deken is de toevoeging aan jouw relax avondje als dokter! Uiteraard ook geschikt voor een geneeskunde student die een nachtje moet door studeren! 

Veel verschillende geneeskunde cadeaus

Er zijn ontzettend veel leuke en lieve cadeaus die je kan geven aan een arts in opleiding, huisarts, dokter, of juist een net afgestuurde arts. Hierboven hebben wij er een aantal benoemd die zeker in de smaak zullen vallen. Op onze website hebben wij nog veel meer cadeaus die jij iemand kan geven die je waardeert.