Cadeau voor een Beginnende Ondernemer | Onze Top 25

Heb je een vriend die binnenkort voor zichzelf gaat beginnen? Dan hebben wij de perfecte openingsgeschenken die je aan een startende ondernemer kan geven. Ondernemers zijn een ander ras mensen. Ze nemen risico’s, staan vroeg op en gaan laat naar bed. Dit allemaal om hun bedrijf stap voor stap te laten groeien. Omdat beginnen met ondernemen erg zwaar is hebben wij de perfecte lijst met cadeaus samengesteld waardoor het leven van een startende ondernemen net iets makkelijker wordt!

Lean startup

29-

Het boek dat je gelezen moet hebben als beginnende ondernemer.

Notebook

16,-

Een luxe notitieblok dat helpt met het structuur aanbrengen in je leven als startende ondernemer

Anti-diefstal rugzak

60,-

Deze rugzak heeft enorm veel compartimenten waardoor jij als beginnende ondernemer alles makkelijk mee kan nemen.

28,-

Deze mini powerbank is perfect voor als je op reis gaat.

Happy light

45,-

Heb je elk najaar weer klachten zoals vermoeidheid? Deze daglichtlamp helpt maakt het gemakkelijk om weer in een betere stemming te komen wat natuurlijk onmisbaar is voor elke startende ondernemer.

Schootbureau

30,-

Toch nog even door werken in de avond? Als beginnende ondernemer moet men de nodige uurtjes werken. Met dit luxe schootbureau kan dat gemakkelijk vanaf de bank.

Headset houder

24,-

De mooiste manier om jouw koptelefoon op te bergen.

Retro pen (3x)

7,-

Weg met die simpele BIG balpennen! Met deze retro pennen maak jij als startende ondernemer de blits op kantoor.

Mini stofzuiger

15,-

Kruimels op je bureau en toetsenbord? Geen probleem voor deze mini stofzuiger.

Earpods

95,-

Draadloze earpods van hoge kwaliteit. Inclusief 4 verschillende maten oordopjes zodat jij altijd de perfecte pasvorm hebt.

Virtual keyboard

60,-

Met deze handige tool heb jij altijd en overal een toetsenbord bij je. 

Struisvogel kussen

90,-

Het ziet er een beetje gek uit maar dit kussen is perfect voor de powernapjes. Perfect cadeau voor de beginnende ondernemer! 

Met dit boek geef je elke beginnende ondernemer een duwtje in de rug. Alle ondernemers moeten dit boek verplicht in hun kast hebben staan en minimaal 2 keer doorgelezen hebben!

Met deze blauw licht bril kan een beginnende ondernemer de nodige uren draaien achter zijn laptop zonder zijn ogen uit te putten. Het perfecte cadeau voor elke startende ondernemer !

Met deze mooie map voor visitekaartjes kan elke startende ondernemer goed zijn nieuwe zaken relaties overzichtelijk bewaren in een mapje die plek biedt aan 128 kaartjes. In de map blijven ze mooi en raakt men ze nimmer meer kwijt!

In elke boekenkast van een ondernemer moeten meerdere boeken staan over ondernemen. Voor elke beginnende ondernemer is dit een perfect boek waarbij men alle essentiële tips leert bij het starten van een onderneming.

Leuk cadeau voor in het kantoor van een nieuwe onderneming! Deze Pachira boom wordt ook wel een geldboom genoemd. Grappig cadeau om elke startende ondernemer een hart onder de riem te steken.

Dit boek is uitermate vermakend en bij uitstek het perfecte cadeau voor de startende ondernemer die liever niet te hard werkt!

Met dit handige apparaat kan elke beginnende ondernemer alle beurzen af met zijn nieuwe product en gemakkelijk afrekenen!

Ook al is het idee van een startende ondernemer nog zo goed, zonder goede gewoontes is het lastig om een bedrijf van de grond te krijgen. Daarom is dit boek een perfect cadeau om een beginnende ondernemer een zetje te geven bij het vormen van ”Atomic Habits”

Met dit mooie whiteboard kan je snel ingevingen of zakelijke planningen opschrijven, onmisbaar bij het starten van een nieuwe onderneming aangezien daar de nodige brainstorm sessies gepleegd worden!

Met deze Mifi router kan een beginnende ondernemer altijd live zijn ook wanneer die aan het reizen is! Een onmisbaar item voor elke startende ondernemer.

In dit boek wordt haarfijn uitgelegd hoe je een onderneming opschaalt tot een omzet van minimaal 1 miljoen jaarlijks. Welke beginnende ondernemer wil deze mijlpaal nou niet bereiken?

Als ondernemer is het zaak te blijven lezen. In welke tak van sport je onderneming ook plaatsvindt er zijn altijd veranderingen en trendverschuivingen. Als ondernemer wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, met deze E-reader neem je altijd je relevante boeken mee waar je ook bent.

Welke startende ondernemer wil nou niet moeiteloos ondernemen. Geef dit boek cadeau voor alle tips and tricks zodat jouw relatie vanaf het begin moeiteloos kan ondernemen!

Het assortiment voor de categorie [ Beginnende ondernemer ]

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Als je een ondernemer in je leven hebt, vergeet dan bloemen, chocola of mooie sieraden. Door een cadeau te geven uit bovenstaande lijst laat je pas echt zien dat je onvoorwaardelijk van hem of haar houdt. Wij hebben 25 perfecte cadeaus gevonden voor de beginnende of startende ondernemer in jouw leven! Ben je zelf een ondernemer? Maak je eigen leven dan gemakkelijker met een van bovenstaande cadeaus.

Een mooi openingsgeschenk voor een starter

Hoe leuk is het als jij bij de opening van een zaak gelijk een mooi maar tegerlijkertijd nuttig cadeau kan geven. Bij het openen van een eigen zaak komt erg veel kijken, Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Als je dan een relatiegeschenk ontvangt voor het openen voor de opening van je zaak is dit een prachtig gebaar. Bovenstaande lijst met openingsgeschenken dienen puur ter inspiratie voor jou! Veel mensen vinden het lastig om te bepalen welk cadeau nou precies geschikt is om te geven aan een startende ondernemer en daar proberen wij een handje mee te helpen.

Waar vinden jullie de cadeaus in de categorie [ Beginnende ondernemer ]?

Veel van de cadeaus die je bij ons in het assortiment zijn te vinden op Amazon, Bol, Etsy en andere grotere marktplaatsen. Ook werken wij veel samen met kleine bedrijven die unieke geschenken aanbieden. 

Wij staan altijd open voor suggesties dus als je een mooie toevoeging hebt voor onze website neem dan gerust contact met ons op!