Bloemen bezorgen

Bloemen laten bezorgen door valentijnsdag.nl is heel erg makkelijk. Wij zijn constant op zoek naar de mooiste boeketten op het internet die jij cadeau kan doen voor valentijnsdag, moederdag, vaderdag een verjaardag of een andere gelegenheid. In ons bloemen assortiment bieden wij verschillende boeketten aan van verschillende bloemen leveranciers. De bloemen die je bij ons op de website ziet staan zijn dus niet in ons bezit en worden ook niet door ons bezorgt. Wij hebben een nauwe samenwerking met al onze bloemisten waardoor wij constant op de hoogte zijn van de nieuwste trends in de bloemenwereld. Ons assortiment bestaat uit heel veel verschillende soorten bloemen. Van rozen tot zonnebloemen en van droogbloemen tot zonnebloemen. Bij valentijnsdag.nl is voor iedereen en voor iedere gelegenheid een gepast boeket te vinden. Wekelijks vernieuwen we ons aanbod zodat jij altijd weer verrast wordt met de mooiste bloemen die in Nederland te vinden zijn.

Bloemen bezorgen

Rode rozen boeket

€27,95

Elegance boeket

€27,95

Brievenbus rozen

€14,95

Bloomgift

€24,95

Brievenbus boeket

€16,95

Flowerbox met video

€109,95

Teddybeer van rozen

€49,99

Flowerbox longlife

€64,95

Boeket Lois

€21,95

Bloemparty

€20,95

Flowerbox & Moet Chandon

€159,00

Boeket Laurie

€18,95

Bloemen bezorgen? Dit zijn de stappen:

  • Vind bij ons op de website een geschikt boeket voor jouw gelegenheid.
  • Klik hierna op de knop die onder het boeket staat
  • Wij sturen je door naar de bloemist die dit pakket aanbiedt
  • Vervolgens rond je de transactie af bij de bloemist

Veelgestelde vragen over bloemen bezorgen

Waar komen de bloemen vandaan?

Bij valentijnsdag.nl zijn wij constant opzoek naar nieuwe bloemen waar we onze bezoekers mee kunnen verrassen. Wanneer je een mooi boeket hebt gevonden sturen wij jou automatisch door naar onze partner die dit boeket in zijn assortiment heeft. Op de website van de partner zul je meer informatie vinden over waar de bloemen vandaan komen en hoe de bloemen bezorgt worden.

Hoe worden de bloemen bezorgt?

Wij versturen de bloemen niet zelf maar al onze partners zullen de bloemen altijd versturen op water en met een mooie verpakking. Veel van onze partners bieden ook de mogelijkheid om de bloemen te laten bezorgen met een geschenkkaartje. In ons assortiment kun je ook brievenbusbloemen vinden. Deze bloemen zullen worden bezorgt in een doosje dat gemakkelijk door de brievenbus past. 

Morgen bloemen laten bezorgen?

Heb je haast bij het laten bezorgen van je bosje bloemen? Geen probleem! Veel van onze partners kunnen binnen 24 uur het boeket aan huis leveren. Hierdoor heb jij toch nog op tijd een mooi boeket voor je geliefde. Bekijk nu ook ons droogbloemen assortiment.