Wat moet je op een babyshower cadeau geven?

Een leuk cadeau verzinnen voor op een babyshower kan nog best een opgave zijn. Je wil jouw vriend/vriendin, collega of kennis natuurlijk het mooiste cadeau mogelijk geven voor zijn of haar nieuwgeboren kroost. Om de stress voor een leuk cadeau weg te nemen hebben wij hier gelukkig voor jou de 15 leukste cadeaus voor een babyshower op een rijtje gezet!

Onze top 15 babyshower cadeaus

37,-

In deze box zitten verschillende items voor een pasgeboren meisje. Een leuk hemdje, knuffel, rammelaar en strik. Alle items kunnen gepersonaliseerd worden naar keuze. Kortom een fantastisch cadeau voor een babyshower. 

27,-

Deze leuke en stoere muts is een fantastisch cadeau voor een pasgeboren jongetje.  De muts is qua kleur en tekst helemaal te personaliseren. Het leer waarop de naam van het pasgeboren kindje komt is geheel vegan dus er zijn dieren voor gebruikt. Een leuk cadeau wat zeker fijn ontvangen wordt op elke babyshower. 

24,-

Deze deken is het ultieme cadeau voor elke ouder. Dit cadeau straalt uit dat je even de tijd genomen hebt en iets met liefde hebt uitgezocht. Deze deken kan helemaal gepersonaliseerd worden met kleur, font en uiteraard de naam van de pasgeborene. Ontzettend leuk cadeau voor elke babyshower!

47,-

Dit leuke en schattige mandje is hartstikke handig om babyspullen zoals luiers, doekjes, poedertjes, flesjes etc in op te bergen. Het mandje komt met 8 luiers, katoenen handdoek, 2 bodysuits, 1 slabbetje, 2 blauwe mousseline, 2 paar blauwe sokken en een grijze olifanten knuffel. Het meest praktische en schattige cadeau wat men kan geven voor een babyshower. 

Deze schattige pantoffels zijn naar de gelijkenis van lama’s gemaakt. Het katoen is speciaal babykatoen zodat ze vanbinnen heerlijk zacht aanvoelen voor een baby. Laat mensen glimlachen met dit schattige cadeau voor elke babyshower. 

Als je liever de moeder een verwen cadeautje wil geven dan wordt dit natuurlijk ook altijd ten zeerste gewaardeerd door alle moeders. In deze box vind je lekkere kaarsen, badzout, creme’s en andere fijne dingen die elke bevallen moeder goed kan gebruiken om zichzelf te verwennen. Leuk cadeautje voor een babyshower om de moeder even in het zonnetje te zetten. 

24,-

Geef een herinnering cadeau met dit leuke geschenk. Hiermee kan men de voetjes en handjes van hun pasgeboren baby vereeuwigen in een gipsafdruk. Hiermee geef je zeker een uniek cadeau op de babyshower!

15,-

Breng de mensen aan het lachen met deze grappige babysokken. Onderop staan teksten die iedereen aan het lachen brengt. Geef dit humorvolle en grappige cadeau en maak iedereen aan het lachen met dit geestige babyhower cadeau.

25,-

Dit leuke cadeau pakket is perfect voor alle pasgeboren meisjes. Er zitten meerdere pakjes in , slabbetjes en een setje laarsjes allemaal van babykatoen. Een vertederend cadeau voor elke babyshower. 

60,-

Deze knuffel beschikt over een sensor die oppakt wanneer een baby huilt. Als de baby huilt maakt de beer troostende geluidjes zoals neuriën Een speciaal cadeau voor elke babyshower. 

34,-

Deze stijlvolle en comfortabele draagzak zorgt ervoor dat de ouders hun baby met een gerust hart overal mee kunnen dragen.  Is rekbaar dus zorgt voor een fijne pasvorm, gemaakt van 100% katoen. 

60,-

Deze 22-delige set is zowel in blauw als roze te krijgen zodat de pasgeborene in ieder geval genoeg kleertjes heeft voor de eerste maanden. Er zitten meerdere items in zoals vestjes, broekjes slabbetjes handdoekjes, kussentje, muts. Kortom alles voor het perfecte babyshower cadeau!

31,-

Met deze leuke cadeauset geef je meerdere leuke items cadeau. Er zitten babykleertjes bij , handdoekjes , pantoffeltjes en een knuffelbeertje. 

12,-

Deze leuke bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber gemaakt van de Hevea boom.  Op alle plekken van de ring kan geknabbeld worden door de baby om de pijn van doorkomende melktandjes te verminderen. 

Melktanden- en haarlokdoosjes

12,-

Met dit cadeau kan een toekomstige moeder zich alvast verheugen op het komen van de eerste melktandjes en haarlokjes van de aankomende kroost. Een leuk cadeau om op een babyshower te geven!

Wat is het perfecte cadeau voor een babyshower?

Een perfect cadeau vinden is nooit makkelijk en zeker niet voor een babyshower. Er is natuurlijk ook altijd enige druk te voelen om met een leuk cadeautje over de brug te komen. Hopelijk is het met deze lijst een stukje makkelijker geworden om een leuk cadeau te vinden voor elke babyshower!