Cadeau voor accountant

Heb jij een accountant in je leven en is hij of zij binnenkort jarig? Dan hebben wij de leukste cadeaus op een rijtje gezet voor een accountant. Een accountant is veel op kantoor en brengt veel uren achter een laptop door. In deze lijst hebben wij vooral cadeaus gevonden die het leven van een accountant relaxter en makkelijker maken. 

 

Table of Contents

47,-

Als accountant breng je lange uren door aan een bureau en wil de training er nog wel eens tussendoor schieten. Hier hebben wij een perfecte oplossing voor genaamd’; de bureaufiets. Terwijl jij aan het werk bent kan je alsnog je dagelijkse dosis beweging krijgen!

accountant cadeau

130,-

Als accountant ben je de hele week op veel verschillende plekken te vinden. Met deze luxe laptop tas weet jij zeker dat je als accountant een goede indruk maakt op je collega’s en klanten

119,-

Een accountant is veel onderweg en zal vaak in het buitenland te vinden zijn voor werk. Met deze handige en compacte reiskoffer maak je het leven van een accountant net ietsjes gemakkelijker

99,-

Een accountant verdient uiteraard een lekker plek om te werken. Met deze luxe muismat maak je de thuiswerkplek of kantoorplek net iets fijner! Kortom, een goed geschikt cadeau voor een accountant

22,-

Dit pennenbakje van Goodman Wallstreet is een echt multifunctionele bureau organizer. Als accountant maak je veel uren achter je bureau dus is het wel zo fijn als alles goed georganiseerd is. 

25,-

Maak de blits op kantoor of een werkborrel met deze mooie stropdas set. De complete stropdas set bestaat uit een stropdas, vlinderdas en pochette. Een mooie das mag niet in de kledingkast van een accountant ontbreken.

45,-

Accountants hebben een kantoorbaan en maken dagelijks veel aantekeningen. Voor een accountant is dit het perfecte cadeau dat lang mee gaat. Zodra het schrift is volgeschreven haal je hem uit de leren kaft en kan je er een nieuw schrift in stoppen.

35,-

Twee nette riemen die een accountant dagelijks kan dragen. De riemen matchen perfect bij een pak of bij een casual outfit. Kortom, dit accessoire mag niet in de kledingkast van een accountant  ontbreken.

35,-

Nooit meer last van alle draden aansluiten op je laptop voordat je de dag begint! Met dit handige docking station heb jij je laptop binnen no-time aangesloten.

35,-

Een tweetal goede pennen mag nooit op het bureau van een accountant ontbreken. Handig om aantekeningen mee te maken en het geeft een serieuze uitstraling.

Wat is het perfecte cadeau voor een accountant?

Een perfect cadeau voor een accountant vinden is makkelijker gezegd dan gedaan in de meeste gevallen. Wij zijn van mening dat de beste cadeaus voor een accountant het leven relaxter en gemakkelijker maken voor hem. Deze lijst kan je goed gebruiken om inspiratie op te doen voor een geschikt cadeau dat je aan je accountant in jouw leven wil geven. Of het nu je vriend, vriendin of zakelijke accountant is, er zit vast wel iets tussen!