Top 15 Cadeaus | Man met Baard

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor de man met de baard in je leven, zoek dan niet verder! We hebben een lijst samengesteld van de beste cadeaus voor mannen met baarden. Van scheerbenodigdheden tot baardverzorgingsproducten, wij hebben het voor je geregeld. Bekijk onze lijst en vind het perfecte cadeau voor de man met de baard in je leven! Dit zijn de beste cadeaus voor een man met baard:

Top 15 adeaus voor een man met baard

14,-

Met zijn grotere oppervlakte maakt deze baardvormer het gemakkelijk om rond je gezicht te manoeuvreren en grip te houden op wat je aan het doen bent.

11,-

Het perfecte cadeau voor een man die alles heeft! De kwaliteit is onberispelijk, het is makkelijk op te vouwen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de scherpe rand tijdens het reizen.

14,-

Deze prachtig handgemaakte houten borstels zijn speciaal voor jouw gepersonaliseerd! Het perfect afgewerkte bamboehout geeft een klassieke uitstraling aan deze baard borstel

19,-

Een prachtig klassieke baardkam die nietin het baard-arsenaal van een man mag ontbreken. De vouwbare baardkam komt in een erh chique paardenleren hoesje zodat je hem gemakkelijk overal mee naar te neemt.

50,-

Als je aan een baard denkt denk je aan een baard-trimmer. Met deze klassieke baardtrimmer stijl jij je baard gemakkelijk en snel.

14,-

Wil jij je baard iets voller laten lijken? Dan is dit baardgroei middel misschien wel het perfecte cadeau voor jou. 

13,-

Je kent het wel. Heb je net je baard geschoren zit heel de wasbak onder de kleine haartjes. Niets is irritanter dan dit voor jou en je partner. Met deze handige baardhaar vanger is dit verleden tijd!

60,-

Als je een baard hebt mag dit natuurlijk niet ontbreken. Deze baard verzorgingsslet is het perfecte cadeau voor een man met baard.

7,-

Wil jij graag je baard stylen? Dan is dit handige sjabloom iets voor jou! 

13,-

Hoe vet zijn deze versieringen voor in je baard. Dit is het beste cadeau voor een man met baard tijdens de feestdagen.

13,-

Je baard bjwerken zonder het gebruik van een trimmer? Dan is deze mini baardschaar het perfecte assecoire. 

35,-

Als je een baard hebt wil je die natuurlijk goed verzorgen. Daar is deze baardolie perfecte geschikt voor! 

8,-

Deze vegan baard shampoo is perfect geschikt voor als jij jouw baard eens een flinke wasbeurt wil geven

6,-

Heb je geen baardgroei maar wil je toch graag een baard? Dan is deze fopbaard misschien wel een goed cadeau voor jou.

15,-

Als trotse eigenaar van een mooie, stijlvolle baard wil je daar natuurlijk mee pronken. Met deze koffiekop laat je aan al je vrienden of colleaga’s zien dat jij de mooiste baard hebt.

Wat is het perfecte cadeau voor een man met baard?

Mannen met een baard zijn de beste! Als je je man een cadeau wilt geven, denk er dan aan om hem iets te geven waarmee hij zijn baard kan verzorgen. Hij zal het geweldig vinden en het zal hem een speciaal gevoel geven. Er zijn veel geweldige opties die er zijn, dus neem de tijd en vind de perfecte voor hem. Wij vinden dat een cadeau dat er voor zorgt dat en baard goed verzorgt blijft het beste cadeau, 

Hoe kan je het best een baard verzorgen?

Het verzorgen van een baard is een belangrijk onderdeel van een goed verzorgde man. Een gezonde en aantrekkelijke baard kan je een extra stukje zelfvertrouwen geven en je gedistingeerder doen lijken. Hier volgen enkele tips voor de verzorging van je baard:

Ten eerste is het belangrijk om je gezichtshaar regelmatig te wassen en te verzorgen. Het is aanbevolen om dit minstens één of twee keer per week te doen met een speciaal samengestelde shampoo voor gezichtshaar. Hiermee verwijder je vuil, olie en productopbouw die anders de gezondheid van je gezichtshaar zouden kunnen aantasten.

Om je baard er netjes en verzorgd uit te laten zien, moet je ook regelmatig een goede baardtrimmer gebruiken. Als je je gezichtshaar regelmatig trimt, blijft het er gelijkmatig uitzien, voorkom je gespleten punten en kun je het in de gewenste stijl knippen. Met verschillende beschermkappen op de tondeuse kun je verschillende looks bereiken, zoals een stoppelbaardje of een halflange baard.

Naast regelmatige hygiëne is goede voeding net zo belangrijk voor een gezonde baard. Vitamine B-6 en B-12 zijn bijzonder belangrijk voor het stimuleren van de groei van de follikels; het eten van voedingsmiddelen als mager vlees, noten, eieren, tarwekiemen en zeevruchten is dus een aanrader voor iedereen die hoopt op een dikke gezichtsbeharing. Veel fruit en groenten eten helpt ook om de natuurlijke oliën in je huid te behouden die de haren vanaf de wortel kunnen voeden.

Baardbalsems zijn een ander nuttig product bij de verzorging van een baard, omdat ze ingrediënten bevatten die de haren verzachten en extra houvast bieden bij het stylen. Bovendien bevatten deze balsems vaak natuurlijke oliën die een gezonde groei bevorderen en droogheid of jeuk bij de haren zelf voorkomen. Elke dag na het wassen of douchen aanbrengen is meestal voldoende om je gezichtshaar de hele dag fris te houden!

Naast het gebruik van producten die speciaal voor baarden zijn gemaakt, zijn er enkele dingen die je indien mogelijk moet vermijden, zoals het gebruik van heet water bij het reinigen van je gezicht; dit onttrekt te veel natuurlijk vocht dat kan leiden tot ongezonde stoppels! Probeer ook niet aan verwarde haren te trekken, want die kunnen gemakkelijk afbreken, waardoor ze later moeilijk te hanteren zijn als je ze in een mooiere of stijlvollere vorm wilt gieten.

Vergeet tenslotte niet jezelf af en toe te verwennen! Door jezelf af en toe te verwennen met een diepe verzorging, zoals warme oliebehandelingen, geef je je baard een extra boost wat betreft vochtretentie en algehele gezondheid – iets wat elke man met een fantastische baard af en toe verdient!