Onze Top 15 Afscheidscadeaus voor een Collega

Het perfecte afscheidscadeau vinden voor een collega die weg gaat is niet makkelijk. Met onderstaande lijst willen wij jou een handje op weg helpen met het juiste cadeau te vinden. Wij hebben 15 leuke, grappige en praktische cadeaus verzameld die bijna bij iedereen in de smaak zullen vallen. Ben je opzoek naar een gepast afscheidscadeau voor een collega die een eigen bedrijf gaat beginnen? Neem dan eens een kijkje in onze beginnende ondernemer categorie. 

Table of Contents

Als er een collega van je weg gaat is er niets zo leuk als hem of haar plagen met het vinden van leukere collega’s. Deze koffiemok is het perfecte cadeau voor een collega die vertrekt. 

Veel kantoren hebben standaard spullen die ze geven bij het afscheid van een werknemer of collega. Vaak is dit voor iedereen hetzelfde en een beetje afgezaagd. Met dit leuke bier & kaas pakket geef je een net water leuker cadeau dan normaal gesproken bij een afscheid. 

Dit cadeau is perfect voor het afscheid van een vrouwelijke collega. In dit 3in1 pakket vind je een mooi kaartje, zonnebloemzaden en heerlijke chocolade. 

Als je dacht dat Rituals alleen maar producten voor in de badkamer maakt heb je het goed mis. Dit Rituals chocoladepakket is het perfecte cadeau voor het afscheid van een collega. Wil je liever een ander cadeau van Rituals geven? Dan hebben wij de beste Rituals pakketten voor jou op een rijtje gezet.

Dit wijnrek is een van de betere cadeaus die je kan ontvangen zodra je van baan gaat veranderen. In plaats van de flessen maar saai op het aanrecht te bewaren kun je ze nu tentoonstellen aan de muur,

Als je dit cadeau aan een collega geeft die weg gaat ben je er zeker van dat ze nog lang aan haar vorige baan zal denken. Een mooie droogbloem in combinatie met een handgeschreven kaartje valt bij iedereen in de smaak.

In dit grappige boek vindt je tal van dingen die je vooral niet moet doen op werk. Kortom, een super leuk cadeau om te geven aan een vertrekkende collega.

Verras je collega die weg gaat met die ludieke beeldje. Dit cadeau is grappig en serieus tegelijkertijd. 

Met dit leuke boekje kan je alle collega’s een leuk stukje tekst laten schrijven over diegene die weg gaat. Het perfecte cadeau voor nu en later!

Een goede serveerplank is een item dat niet mag ontbreken in een huis. Met deze mooie serveerplank geef je een praktisch en tegelijkertijd leuk cadeau aan je ex-collega.

Deze grappige koffiemok is een perfect cadeau om te geven aan een collega. Je wenst hem veel succes toe maar geeft hem ook een kleine sneer. 

Dit cadeau is perfect geschikt voor een vrouwelijke collega die weg gaat. De inhoud van dit pakket bestaat uit: Inhoud:
– Handzeep
– Zeezout scrub
– Geurkaarsje
– Body Lotion

Een cadeau dat vaak en voor een langere tijd gebruikt zal worden. Met dit cadeau bedankt je je ex-collega voor alle inspanningen, flexibiliteit en inzet.

Heeft iemand maar heel ort ergens gewerkt en wil je een klein gebaar maken om iemand te bedanken? Dan is deze leuke pennenset misschien wel het perfecte cadeau voor jou om te geven.

Of je nu thuis werkt onderweg bent of op kantoor zit. Dit cadeaupakket komt daar goed bij van pas. Dit cadeaupakket bestaat uit een thermosbeker, notitieboekje, chocolade en thee

 

Wat is een afscheidscadeau?

Een afscheidscadeau is een cadeau dat je aan iemand geeft voordat hij  of zij voor een nieuw bedrijf gaat werken. Een afscheidscadeau kan je ook geven wanneer iemand vertrekt naar een ander land of naar een andere situatie.

Wat zijn de voordelen van een afscheidscadeau geven aan een collega?

Doordat je iemand een afscheidscadeau geeft bedank je hem voor zijn of haar werkzaamheden. Als je een langere tijd ergens hebt gewerkt is het altijd fijn om te weten dat je gewaardeerd werd binnen het bedrijf. Het geven van een afscheidscadeau is een belangrijke manier om waardering uit te spreken. 

Wat is een leuk afscheidscadeau voor een collega?

Wat een leuk afscheidscadeau is is voor iedereen anders. over het algemeen vallen praktische en grappige cadeaus altijd goed in de smaak. Ook is het belangrijk om te bepalen of het cadeau gericht is aan een vrouw of aan een man. 

Hoe weet ik of mijn collega het afscheidscadeau leuk vindt?

Een leuk cadeau is voor ieder anders. Heb je moeite met het vinden van het juiste cadeau? Bedenk dan eens wat voor hobby’s of interesses de vertrekkende collega heeft. Op basis van deze gedachten kan je vaak al een goed cadeau uitzoeken.