Second Love, jouw fantasie of een werkelijke nachtmerrie?

In deze blog vertel ik jou alles over het platform Second Love, een datingsite voor mannen en vrouwen die willen vreemdgaan of een spannend avontuur zoeken. Ik bespreek de volgende onderwerpen; de betrouwbaarheid van het platform, de lidmaatschapskosten, het in- en uitschrijvingsproces, de voor- en nadelen en mijn persoonlijke ervaring. Denk jij erover na om gebruik te maken van deze website? Lees dan vooral verder!

De fantasie van het hebben van een minnaar, veel vrouwen en mannen zullen er wel eens over na hebben gedacht. Bij sommigen zal het gaan om het spannende gevoel wat ze missen, bij anderen weer om de doorbreking van de ó zo bekende sleur van een stabiele langdurige relatie. Of misschien heb jij wel andere wensen op seksueel gebied dan jouw partner. Daar waar de helft van deze mensen zijn of haar gevoelens zal onderdrukken, zal de andere helft het niet voor lang onder controle kunnen en willen houden. En precies voor deze mensen, is Second Love gecreëerd. Een veilige omgeving voor mensen die een leuke flirt zoeken, een spannend avontuur samen of gewoon één avond heerlijke seks.

Table of Contents

Gratis aanmelden op Second Love

Om een zo goed mogelijk oordeel over de website te krijgen, heb ik het aanmeldingsproces doorlopen op de website. Geheel achter de rug van mijn vriend om, zodat ik het complete gevoel zou ervaren. De inschrijvingsprocedure van Second Love is vrij gemakkelijk en gratis bovendien (daar houden wij Nederlanders natuurlijk van) en laat je de website onderzoeken zonder dat je hier nog iets voor hoeft te betalen en in complete discretie. Zo kun je zien of jij je fijn voelt bij deze stap en of dit platform iets voor jou is. Na een snelle inschrijving mocht ik mijn profiel creëren, waar ik mijzelf op een leuke manier kon introduceren en ik in kon vullen waar ik nou precies opzoek naar was. 

Na een volledig ingevuld profiel kreeg ik bericht dat mijn account “onder toezicht” van het Secondlove personeel stond. Dit betekent dat ik momenteel nog niets kon doen voordat mijn profiel werd goedgekeurd. Zelf geeft mij dit een fijn gevoel, dat iedereen gescreend wordt voordat ze met je in contact kunnen komen. Zo creëert de website een veilig platform waar enkel mensen op zitten die discreet met jouw informatie kunnen omgaan.

Keuzes in lidmaatschappen bij Second Love

Na de goedkeuring van mijn profiel (dit heeft ongeveer 2 uur geduurd bij mij) kon ik zien wie er online was, wie mijn profiel heeft bekeken, berichten ontvangen en profielen van andere gebruikers bekijken. 

Nu hoor ik je al denken; Is Secondlove dan helemaal gratis? Nee, ik kwam er al gauw achter dat als je foto’s van jouw eventuele flirt wil bekijken of zelf contact wil leggen, je moet betalen voor een lidmaatschap. Voor mij was dit een belangrijke en noodzakelijke stap om meer uit mijn eigen profiel te behalen, en ik besloot dus om een proefperiode te kopen voor 74,90. Hiermee kon ik twee maanden vooruit en zou ik bovenaan de zoekresultaten verschijnen. Daarnaast had ik ook nog kunnen kiezen voor een premium account van 74,90 per maand. Dit kun je betalen met iDeal, creditcard, PayPal, bankoverschrijving of je mag zelfs contant betalen. Door al deze mogelijkheden is het makkelijk om jouw Second Love avontuur van jouw partner gescheiden te houden. Of dit bedrag het waard is geweest, lees je aan het einde van deze blog.

Een veilige omgeving

Second Love doet er alles aan om het platform zo veilig en betrouwbaar mogelijk te maken en behouden. Zo mag je er bijvoorbeeld zelf voor kiezen of je foto’s wil toevoegen op je profiel. Het platform biedt daarnaast ook een 24/7 helpdesk aan, deze helpdesk kun je zowel per telefoon als email bereiken en helpen je graag met het vinden van jouw perfecte match. Ook kun je hier terecht als je een onprettige ervaring hebt opgedaan met een lid of iets niet helemaal vertrouwt. Daarbovenop hebben ze op de website van Secondlove een gehele lijst gecreëerd met ultieme tips voor een ‘veilig’ gesprek en een goed profiel. Want het laatste wat jij wil natuurlijk is dat deze flirtrelatie wordt gelekt naar de buitenwereld. Toch heb ik het gevoel dat jij jouw discretie zelf grotendeels in de hand hebt, door de pagina niet zomaar open te laten staan op je laptop of je inloggegevens automatisch te laten invullen op de website zodat je partner er niet zomaar in komt. Zelf heb ik het platform dan ook als zeer discreet ervaren en heb ik mij geen enkel moment onveilig gevoeld. Ook heb ik voor jullie de helpdesk zelf uitgetest, ze reageren hier enorm snel en mijn vragen werden goed beantwoord.

Mijn eerste gesprek op Second Love

Als je eenmaal ingelogd bent en een heerlijk avondje voor jezelf alleen hebt, raad ik je zeker aan om je eens te mengen in de Second Love chat. Dit is een gezamenlijke chat voor alle gebruikers met een lidmaatschap, en zorgt ervoor dat je gemakkelijk aanspraak hebt. Stel jezelf erin voor, of plaats een verzoek en vindt hierdoor sneller jouw perfecte match. Ook is het heel leuk om enkel als toeschouwer deze chat in de gaten te houden, want er wordt aardig wat geflirt! Als je hier je potentiële kandidaat gevonden hebt, kun je die meenemen naar een privégesprek waar je een duidelijker beeld krijgt van zijn of haar werkelijke intenties. Neem deze keuze vooral niet te gehaast! Het Secondlove platform heeft genoeg gebruikers en misschien vind je op de volgende avond wel iemand die nog beter bij je past. Ik vond de tweede avond al iemand die helemaal bij mij past; een man van 32, zoekende naar één enkele spannende avond samen.

De nadelen van Secondlove

Secondlove is enkele keren in opspraak gekomen in de media voor het stimuleren van vreemdgaan. Dit kan ik begrijpen, aangezien deze manier niet voor iedereen weggelegd is. Het is dan vooral het stiekeme aspect waar mensen over vallen. Naar mijn mening is soms een ‘uitstapje’ een betere oplossing dan compleet ongelukkig zijn in een relatie (met de daarbij komende ruzies en soms zelfs scheidingen). Ook lees ik online enkele klachten over de gebruiksgemakken en transparantie van een ‘gratis’ profiel, maar dit is op te lossen door goed onderzoek te doen van tevoren en te investeren in een lidmaatschap. Ik vind dat Secondlove zeker transparant genoeg is hierin en je een goed genoeg beeld krijgt van het bedrijf door te beginnen met een gratis profiel, zodat je weet waar je in investeert. 

Uitschrijvingsprocedure Second Love

Uitschrijven gaat (zoals bij bijna alle websites) iets moeilijker dan inschrijven op het platform van Second Love. Als je een betaald lidmaatschap hebt, wordt deze automatisch stopgezet als dit termijn is afgelopen. Let alleen wel op, als je met creditcard hebt betaald, moet je deze automatische verlenging zelf stopzetten. Dit doe je door even een bericht te sturen naar de klantenservice van het platform, zij kunnen je hier mee helpen. 

Second love, fantasie of nachtmerrie?

Na een maand gebruik te hebben gemaakt van Second Love, ben ik tot de volgende conclusie gekomen. Ik kan heel goed begrijpen dat dit platform mensen aantrekt die graag een avontuur naast de relatie willen hebben. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de grootste beweegredenen voor mannen om zich in te schrijven de volgende zijn; gebrek aan seks (73%), gebrek aan aandacht (53%) en uit nieuwsgierigheid (35%). Bij vrouwen ligt dit iets anders, zij geven aan dat gebrek aan aandacht (66%) het grootste heikel punt is, daarna komt het gebrek aan seks (62%) en uit verveling (4%). Voor deze mensen is Secondlove een geweldige uitkomst, je vindt snel een partner die bij jou past.

Zelf vond ik het leuk om een keer te ervaren, en ben ik zeker verrast door alle positieve aspecten van deze website; discretie, snelle professionele service en vooral veel gebruikers die graag heel veel plezier maken. Je ontmoet veel ‘like-minded’ mensen die maar al te graag hun ervaringen met je delen. Voor mij was het bedrag voor het proeflidmaatschap het dan ook meer dan waard, en ik heb geen klachten over de gebruiksgemakken van Second love. Toch kan ik ook heel goed begrijpen dat dit platform voor sommigen kan eindigen in een nachtmerrie waarin relaties kapotgaan. Het klinkt misschien scheef, maar zelf zou ik het absoluut niet waarderen als ik erachter kom dat mijn vriend zich achter mijn rug om op dit platform zou bevinden. 

Ben jij na het lezen van deze blog geïnteresseerd in dit platform, en wil je het een keertje proberen of gewoon enkel even rondkijken?! Dan zou ik het je zeker aanraden! Schrijf je dan nu gratis in bij Second Love via de link hieronder en wie weet vind jij je stiekeme flirt.

Gratis inschrijven voor Second love kan via deze link