Onze top 10 | Hockey cadeaus

De feestdagen staan weer voor de deur en dit is het perfecte moment om iemand anders een flink in het zonnetje te zetten. Vaak heb je genoeg inspiratie te weten van welk cadeau iemand echt gelukkig wordt. Heb je dat niet? Dan zijn wij hier om te helpen. In deze top 10 hockey cadeaus helpen wij jou een handje met het perfecte cadeau vinden voor een hockeyer! Deze lijst bestaat uit leuke hockey gadgets zoals hockeyaccessoires of een coole hockey smart bal.

Onze Top 10

1. Smart ball hockey

 

Vandaag de dag leven we in een tijd waar alles smart gemaakt kan worden. Zo ook een hockey ball. Met deze hockey smart ball kan jij tot op de meter nauwkeurig alle bewegingen op het veld monitoren. Deze hockey smart ball is het perfecte cadeau om de hockey skills van iemand naar een volgend niveau te tillen.

2. Hockey masker

Iedereen kent het gevoel wij bij een strafcorner tegen. Zonder een goed beschermend masker voel je je erg onveilig. Met deze gezichtsbeschermer bescherm je je neus, gebit, ogen en de rest van je gezicht. Dit masker in in verschillende kleuren verkrijgbaar dat je hem zowel voor jongens en meisjes cadeau kan geven.

3. Hockey grip

Niet speelt fijner dan een nieuwe hockey grip. Als echte hockey fanaten weten wij als geen ander hoe het is om met een verouderd grip te spelen dat zijn tijd eigenlijk al lang voorbij is. Met deze hockeygrip weet jij zeker dat jouw hockeymateriaal geoptimaliseerd is voor succes!

4. Hockey coach cadeau

Dit is het perfecte cadeau voor een hockey coach. Met dit bord teken jij de beste strategie uit zodat je jouw team de overwinning bezorgt. Het bord komt met kleine magneetjes die de spelers moeten voorstellen. Uiteraard komt het bord met een uitwisbare marker zodat jij elke week opnieuw de beste strategie kan maken.

hockey bord

5. Hockey bitje

Niks is er zo belangrijk bij hockey als een bitje. Een bitje zorgt er voor dat je tanden goed beschermd blijven mocht er eventueel een bal of stick tegen aankomen. Spelen zonder bitje is ook niet toegestaan en zwaar af te raden. Vandaar dat dit hockey cadeau niet in onze lijst mag ontbreken.

hockey bitje

6. Hockey oefeningen boekje

Dit is het perfecte cadeau voor een hockeyspeler en een hockeycoach. In dit handige hockey boek vind je de beste oefeningen om jouw tegenstander helemaal dol te spelen. Dit boek is de perfecte manier om jouw hockey skills naar een hoger niveau te tillen.

hockey boek

7. Hockey armband

Met leuke hockey accessoires steel jij buiten het veld helemaal de show. Deze blitse hockey armband is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

8. Hockey handschoen

Deze hockey handschoen mag niet ontbreken in het arsenaal van een hockeyer. Met deze handschoen weet jij zeker dat jouw huid goed beschermt is tegen kunstgras maar ook tegen de brandwonden van de vloer tijdens zaalhockey. Deze hockey handschoen is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen zodat hij zowel voor meisjes als jongens cadeau kan worden gegeven.

9. Hockey dekbed

Heb je een echte hockey fanaat in huis? Dan is dit misschien wel het perfecte cadeau. Onder dit hockey dekbedovertrek kan een hockeyer heerlijk dromen over gewonnen wedstrijden!

hockey dekbed

10. Hockey fietsklem

Deze hockey fietsklem maakt het leven van een hockey net een stukje makkelijker. Iedereen kent het wel. Je gaat op de fiets naar de hockey maar je hebt nergens om je stick te laten. Daar is dit cadeau de perfecte oplossing voor! Nooit meer problemen met het vervoeren van je hockeystick.

hockey fietsklem

Hockey Cadeau

Niet is er leuker dan het geven van een hockey cadeau aan iemand die van hockey houdt. In onze top 10 hockey cadeaus vind je leuke hockey gadgets die perfect aansluiten bij het leven van een hockeyer.