Hart onder de riem cadeau

Wanneer je iemand wilt troosten, kan een geschenk van hart tot hart de perfecte manier zijn om te tonen dat je om hem geeft. Alleen al het geven van zo’n hart onder de riem cadeau kan troostend zijn. Er zijn veel verschillende soorten hart onder de riem cadeaus, daardoor is het af en toe lastig kiezen welk cadeau perfect is voor de persoon die u probeert te troosten. Je kunt bijvoorbeeld een knus dekentje geven, een mok met een warme drank, of een boek met opbeurende citaten. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het iets is dat een glimlach zal brengen op het gezicht van de ontvanger. Een cadeau van hart tot hart is een eenvoudige manier om te tonen dat je om iemand geeft, en het kan het verschil maken in hun dag.

25,-

De perfecte manier om iemand die jij lief het een hart onder de riem te steken. In dit hart onder de riem cadeau zit een handcrème 50 ml, body lotion 50 ml en douchegel 50 ml. Door dit verzorgingspakket cadeau te geven weet je zeker dat je een glimlach op haar gezicht tovert.

Hart onder de riem cadeau

28,-

WoodWick is het perfecte geschenk voor elke gelegenheid, ook voor als je iemand graag wil troosten. De set wordt geleverd met drie verschillende maten kaarsen met een elegant patroon dat verwijst naar luxe. De kaarsen worden geleverd in een mooi zwart doosje.

11,-

Deze heerlijke truffels zullen jouw smaakpapillen gelukkig maken, maar ook de smaakpapillen van diegene die je wil troosten! De romige vulling is gemaakt met een eenvoudige combinatie van eieren en melk. De truffels zijn perfect voor elk moment. Bij het bestellen kan je een lief tekstje op het etiket laten schrijven. 

15,-

Iemand die ziek is of in quarantaine zit? Stuur hen op een originele manier een boodschap van hoop door de brievenbus. Deze theedoos bevat drie verschillende smaken, en een zakje chocolade fruit snacks!

33,-

In deze bloemendoos vindt je een prachtig cadeau waarmee je iemand kan opfleuren. Het aantal rozen in de doos kan variëren, maar er zitten ongeveer 15 prachtige rode roosjes in! Ze zijn allemaal vers geplukt op de lokale veiling. Het doosje zelf dat dienst als vaas.

21,-

Deze prachtig ontworpen kaars is het perfecte cadeau voor iedereen die wel een liefdevol cadeau kan gebruiken. Op het warme steenkleurige label staat “Sending You A Big Hug” met een modern lettertype dat karakter geeft aan de kaas. Onder deze tekst is er nog ruimte om zelf een tekstje te schrijven.

56,-

Wat is er beter dan een voetenmassage wanneer je het even niet meer ziet zitten? Een triggerpoint massage isspeciaal ontworpen om te werken op gespannen spieren en zorgen voor een intense maar ontspannende ervaring.

15,-

Het perfecte cadeau voor iemand die je wil troosten. Deze hart onder de riem cadeau box bevat: Chocola, thee, een kaars, een gezichtsmasker en een fijne scrub.

Een ander hart onder de riem cadeau

Als je geen tijd of geen zin hebt om iets te bestellen maar toch iemand wil troosten zijn er ook veel opties. Je kan een oprechte brief schrijven waarin je je liefde en waardering voor die persoon uit. Ook kan je een speciaal fotoalbum of een collage maken met memorabele momenten tussen jullie tweeën. Je zou ook hun favoriete maaltijd kunnen koken of samen een speciaal uitje kunnen plannen. Wat je ook doet, zorg ervoor dat het uit je hart komt en dat het je oprechte gevoelens overbrengt.

Hart onder de riem cadeau verzending en retourneren.

De cadeau’s op onze website zijn niet van ons. Onze website dient puur voor cadeau inspiratie voor elke gelegenheid. In de categorie ‘Hart onder de riem cadeaus’ zitten items die je bij Bol, Etsy en andere platformen kan bestellen. Wij linken door naar deze websites. Mocht je het bestelde product willen retourneren kijk dan goed naar de voorwaarden die het platform waar je je product besteld aangeeft.