Bloompost

Bij Valentijnsdag zijn wij uiteraard gek op mooie bloemen en daarom willen wij onze bezoekers zoveel mogelijk keuzes bieden om het perfecte bloemstuk te vinden. Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van de leukste cadeaus die je kan vinden via Bloompost. 

Bloompost

20,-

De geldboom brengt geluk en voorspoed! Deze stijlvolle geldboom met unieke stam symboliseert rijkdom. Hij wordt vaak cadeau gegeven bij het krijgen van nieuwe uitdagingen, of hij kan gewoon gekocht worden voor zijn mooie design

18,-

Wij zijn er helemaal voor om wat zomerse flair in huis te halen met deze mooie brievenbus rozen. De roze pioenroos is een van de meest indrukwekkende soorten, en ze zijn ook nog eens een echte seizoensbloeier! 

12,-

In het stijlvolle doosje vind je 9 zaadbommetjes gevuld met biologische wilde bloemenzaden. Kleurrijke bloemen zijn enorm belangrijk voor de aarde, en ze leveren voedsel voor bijen!

13,-

Deze mooie roze rozen zijn een perfecte manier om kleur en klasse toe te voegen aan je woonkamer. Geef  dit prachtige boeket, bestaande uit vier verschillende tinten van lichtroze kleuren cadeau en je weet zeker dat je iemand erg blij maakt!

14,-

Freesia bloemen zijn de perfecte manier om kleur en geur in je leven te brengen! Deze prachtige bos fresia’s zal elke kamer heerlijk laten ruiken met hun zoete aroma. De mix van palmbladeren, die dit originele brievenbusboeket een exotische twist geven, maakt het een perfect cadeau.

16,-

Met deze creatieve kit, maak je je eigen herbarium! Een verzameling van gedroogde bloemen en planten. Dit brievenbusgeschenk bevat zaden om de mooiste bloemen te laten groeien.

38,-

We kennen allemaal wel iemand die wel wat erkenning verdient voor zijn of haar harde werk. Stuur ze dit prachtige boeket van droogbloemen om te laten zien hoeveel je om ze geeft

33,-

Ons prachtige droogbloemenboeket is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Gedroogde bloemen zijn niet alleen duurzaam, maar ze gaan ook zo lang mee dat je er lang van kunt genieten zonder snel weer een nieuw arrangement nodig te hebben

20,-

Als je een plant wilt die je huis lekker laat ruiken, neem dan de Bromelia ananas. Hij staat ook bekend als ‘De Anti Snurk Plant’. De vrucht geeft ‘s nachts zuurstof af, wat helpt bij een rumoerige ademhaling en nuttig kan zijn voor mensen die last hebben van snurken!

14,-

Als je op zoek bent naar een unieke plant om cadeau te geven, kijk dan niet verder dan deze grappige en stijlvolle Tillandsia Planten. Met hun natuurlijke eigenschap om voedingsstoffen uit de lucht te halen zonder aarde nodig te hebben (waardoor ze eco-vriendelijk zijn), is het moeilijk om niet van deze planten te houden! Ze zijn er in twee verschillende uitvoeringen: de ene met houten pootjes en de andere met messing voetjes die iedereen gemakkelijk zelf in elkaar kan zetten

Over Bloompost

Bloompost is de go-to voor trendy bloemengeschenken. Je kunt kiezen uit vele prachtige boeketten en planten, allemaal mooi verpakt in stijl met persoonlijke kaartjes erbij! Wist je dat Bloompost als eerste is begonnen met het versturen van brievenbusbloemen? Ze hebben inmiddels een behoorlijke ervaring opgebouwd; hun hoge klanttevredenheid spreekt boekdelen over hoeveel vreugde deze aanbiedingen brengen onder zowel vrienden als familieleden. Mer inspiratie nodig om een leuk geschenk te vinden? Neem dan eens een kijkje in onze andere bloemen categorie pagina’s.