Air Up | Een complete review

Air Up

Lena Jüngst, de medeoprichter van Air Up Water Company legt uit hoe zij in staat zijn om water een smaak te geven met alleen maar geur. Het bedrijf heeft een alternatief gecreëerd voor consumenten die gezondere opties willen en die duurzamer zijn dan het gebruik van zoetstoffen of kunstmatige smaakstoffen in dranken.

Het met smaak gevulde Air Up geur hydratatiesysteem is de perfecte manier om fris te blijven op die warme zomerdagen. Deze speciaal ontworpen, hervulbare waterfles zorgt voor een verfrissend gevoel zonder toegevoegde suiker of calorieën! Gemaakt door een groep studenten uit Europa met steun van investeerders als PepsiCo en Ashton Kutcher heeft dit innovatieve idee al een hoge vlucht genomen in Europa, waar ze hun product voor het eerst lanceerden.

Het pod-systeem van Air Up is naar eigen zeggen het eerste in zijn soort, dat geuren transporteert via de mond in plaats van de neus. Het is een creatieve oplossing voor wie alleen een verminderde smaak heeft, of voor diegene die liever geen suikers in zijn of haar drank heeft. 

Wat Air Up zegt over duurzaamheid

We hebben een innovatieve oplossing ontwikkeld die tijd en geld bespaart en tegelijkertijd het gebruik van hulpbronnen beperkt. Dankzij de herbruikbare fles levert het air up pod-systeem ongeveer 30 plastic flessen voor eenmalig gebruik! De rekensom zegt het al: 88% minder dan voorheen met 3 pods vergeleken met 300g voor dertig drinkflessen Gemaakt van duurzaam HDPE-materiaal (hoge dichtheid) dat bij correcte opslag een lange levensduur garandeert.

Welke smaken Air Up zijn er verkrijgbaar?

De pods van Air up zijn er in veel verschillende smaken. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Citroen, Appel, Komkommer, Mandarijn, Citrus-Rozemarijn, Bosbes, Lychee, Ananas, Guave, Koffie en Meloen.

Kosten van een Air Up

De kosten van de pods voor de Air up liggen rond de €8 per pakje. 1 pakje bevat 3 pods, dit staat gelijk aan 15 tot 20 liter water. 

De kosten van de Air Up zelf liggen tussen de 40 en 70 euro, afhankelijk van het model dat je kiest. 

Waar kan ik de Air Up kopen?

De Air Up is verkrijgbaar op de website van Air Up zelf (https://nl.air-up.com/). De Air Up is ook te bestellen via bol.com.